Youtube Vanced

youtube vanced

YouTube Vanced biedt revolutionaire functies zoals SponsorBlock, Ads Blocker, Background Play, AMOLED Mode en meer zonder kosten omdat het niet hetzelfde is als het originele YouTube. Wat betekent dat je de vervelende advertenties op YouTube niet leuk vond? Profiteer van functies die je nog nooit hebt gebruikt met YouTube Vanced, de futuristische versie van het platform dat wordt aangedreven door ReVanced Patches.

Over YouTube Vanced

De YouTube Vanced APK is een aangepaste en verbeterde versie van de originele YouTube applicatie. Miljoenen gebruikers houden van YouTube Vanced omdat het zoveel unieke functies heeft. Je kunt bijvoorbeeld eindeloos video’s gratis bekijken zonder advertenties of sponsors; het is geen YouTube Premium, maar het heeft functies die lijken op die van Premium. Het is gratis om dit programma, dat Team Vanced gemaakt heeft, te downloaden en te gebruiken.

Om functies zoals Sponsor Block, Return YouTube Dislike en ongelooflijke Customization gratis toe te voegen, heeft ontwikkelaar en senior XDA-lid Rafalete de originele YouTube-app aangepast. Je kunt gratis streamen zonder advertenties met dit programma, ook bekend als YT Vanced Mod APK.

Hoe zit het met je vraag waar je deze applicatie gratis kunt downloaden? Laat me je vertellen dat deze app gratis toegankelijk wordt gemaakt in verschillende officiële app stores, waaronder Uptodown, APKPure, Apkmirror en meer, en ook op het internet. Je kunt ook de meest recente versie van de YouTube Vanced Manager APK gratis downloaden via deze link.

Alle functies van YouTube Vanced

YouTube Vanced is populair omdat het gratis veel handige functies biedt. Het feit dat alle functies van Vanced YouTube gratis zijn, maakt deze applicatie zo populair in vergelijking met het originele YouTube. Het is ongelooflijk onaangenaam om inhoud te bekijken met advertenties op elke video, maar met de Vanced versie zijn advertenties absoluut afwezig. Miljoenen gebruikers verkiezen de YouTube Vanced versie boven de originele YouTube vanwege deze ongelooflijke functies die het uniek maken.

Inbuilt AdBlock

Vanwege de vele advertenties is het bekijken van inhoud op YouTube zonder YouTube Premium teleurstellend. De YouTube Vanced APK is nu beschikbaar voor degenen die elke vorm van YouTube-video willen bekijken zonder ooit advertenties te zien. De reden dat het een volledig reclamevrije YouTube MOD is, is omdat iedereen hiermee elke YouTube-video van hun favoriete maker kan bekijken zonder advertenties.

Het filtert automatisch alle YouTube-advertenties uit, zoals de naam al doet vermoeden. Elke advertentie, inclusief degene die op de achtergrond spelen, degene die beginnen voordat de video begint en degene die aan het einde verschijnen. YouTube Vanced schakelt al deze advertenties onmiddellijk uit. Zelfs het schakelen van een optie is niet nodig. Geïntegreerd.

Return Dislike Button

Veel mensen weten dat YouTube de dislike knop heeft verborgen in een recente update. Dit betekent dat niemand de dislike knop in video’s kan zien. Download de YouTube Vanced APK om de afkeerknop terug te krijgen in elke video. Hierdoor wordt het eenvoudig om te ontdekken hoeveel mensen elke video niet leuk vinden.

Sponsor Block

Tegenwoordig hebben bijna alle YouTube-video’s een sponsor. Mensen kijken liever naar sponsors wanneer ze hun geselecteerde YouTube-video’s bekijken; dat is het probleem. YouTube Vanced APK is de beste optie om al die vervelende sponsors te vermijden. Omdat elke YouTube-video een knop bevat waarmee gebruikers de gesponsorde inhoud direct kunnen overslaan, kun je genieten van de inhoud die je op YouTube kunt bekijken zonder onderbrekingen van sponsors.

Het bekijken van YouTube-video’s kan ook negatief worden beïnvloed door gesponsorde inhoud naast advertenties. De in-video gesponsorde inhoud kan nu worden overgeslagen en je kunt direct naar de video gaan.

Het beste is dat er geen handmatige instelling nodig is. Je kunt de secties van de gesponsorde inhoud die je wilt zien selecteren met behulp van de vele instellingen die YouTube Vanced biedt.

Picture in Picture (PiP Mode)

De afbeelding hierboven geeft in wezen de PIP-modus weer, waarin je YouTube Vanced en andere applicaties tegelijkertijd kunt gebruiken, waarbij YouTube op zijn eigen scherm wordt weergegeven. Download YouTube Vanced om de PIP-modus te ervaren, want deze functie is exclusief voor deze applicatie.

Background Playback

Speel elke video op YouTube op de achtergrond af terwijl je iets anders doet met de YouTube Vanced APK. Sommigen weten niet wat afspelen op de achtergrond is. In principe kun je de applicatie niet minimaliseren terwijl je video’s op YouTube bekijkt, omdat de film dan stopt. Met YouTube Vanced zal dat nooit gebeuren dankzij de functie voor afspelen op de achtergrond, waarmee je elke YouTube-video op de achtergrond kunt bekijken en beluisteren.

Swipe Control

Met een simpele veegbeweging kun je de helderheid en het geluid van het scherm aanpassen. Deze functie werkt in principe hetzelfde als andere videokijkplatforms zoals MX Player. Om de helderheid en het geluid aan te passen, hoef je alleen maar over het YouTube Vancedisplay te vegen. Je kunt de helderheid nu uitschakelen via het meldingenpaneel op je apparaat.

Auto-Repeat

Wanneer je de officiële YouTube gebruikt, is de functie voor automatisch herhalen niet beschikbaar. In principe moeten we de video opnieuw starten als we hem opnieuw willen starten. Dit probleem is echter opgelost door de YouTube Vanced APK te gebruiken, omdat de applicatie een auto-repeat functie bevat.

Theme

Dagelijkse thema’s op YouTube, zoals wit en donker, worden door iedereen gebruikt. Bovendien worden YouTube-kijkers dagelijks moe van alleen deze thema’s. Download nu de YouTube Vanced-app om van meer thema’s te genieten, want deze biedt thema’s zoals donker, zwart en wit. Meer dan 20% van de batterijlevensduur van een mobiel apparaat kan worden behouden door een donker thema te gebruiken.

Iedereen is zich bewust van de vele intrigerende en nuttige functies die de Vanced YouTube APK te bieden heeft. Bovendien zijn er veel opties om te verduidelijken, zoals veegbesturing en helderheidsaanpassing, in de YouTube Vanced PIP-modus. De primaire functies van YouTube Vanced zijn echter afspelen op de achtergrond, reclamevrij kijken en sponsorblokkering. Voor het grootste deel zijn deze drie functies cruciaal voor alle gewone YouTube-gebruikers. De onderstaande uitleg helpt je meer te weten te komen over deze functies.

YouTube Vanced met eenvoudige interface en hoe het werkt

De YouTube Vanced APK wordt geleverd met een UI die lijkt op die van YouTube. Deze applicatie is ook gemakkelijk toegankelijk voor YouTube-gebruikers. De UI is opmerkelijk gebruiksvriendelijk, net als die van YouTube. Het belangrijkste verschil tussen deze YouTube-app en YouTube Vanced is de overvloed aan extra, premium functies die gratis beschikbaar zijn. YouTube-gebruikers kunnen echter alleen tegen betaling gebruikmaken van premium services. Iedereen kan YouTube Vanced gebruiken en genieten van hun favoriete YouTubers dankzij de gebruiksvriendelijke interface, die het eenvoudig en gemakkelijk maakt.

De YouTube Vanced APK is makkelijk te gebruiken, zelfs voor degenen die niet zo handig zijn. Dat gezegd zijnde, is er geen onderscheid in de gebruiksstijl tussen YouTube en Vanced. Zowel deze applicatie als YouTube werken op dezelfde manier. De enige stappen die nodig zijn om toegang te krijgen tot je favoriete materiaal binnen deze applicatie zijn de installatie en het inloggen op je account. Het belangrijkste is echter dat YouTube Vanced elke functie gratis aanbiedt.

Er zijn echter premium functies die alleen toegankelijk zijn met een aankoop op het officiële YouTube-account. De YouTube Vanced APK is altijd handig voor alle YouTube-gebruikers om te gebruiken als ze niet willen betalen voor premium functies.

Download YouTube Vanced APK bijgewerkte versie

Deze YouTube Vanced APK is een open source waarmee gebruikers van Android elke video gratis kunnen bekijken, compleet met alle premium functies. De applicatie is ontwikkeld voor Android-gebruikers om toegang te krijgen tot YouTube-video’s zonder advertenties of sponsors. Helaas is YouTube Vanced APK niet compatibel met iOS-gebruikers. Als je een iOS-gebruiker bent en deze applicatie wilt gebruiken, sla dan de YouTube-video over en gebruik de officiële versie. Dus, als je een Android-apparaat gebruikt, is dit een uitstekende kans om te genieten van een gratis YouTube-video met premium functies.

App NameYouTube Vanced
Version18.39.41
DeveloperVanced Team
Size100 MB
Last updatedOct 20, 2023

YouTube Vanced

Must install the latest MicroG

Hoe installeer ik YouTube Vanced App voor Android?

Het APK-bestand is direct beschikbaar om te downloaden op je Android-smartphone. Volg deze aanwijzingen. Ga eerst naar YVanced.com en scroll dan naar beneden om de APK downloadknop te vinden. Daar kun je op de downloadknop tikken. De downloadpagina wordt weergegeven. Je kunt dan kiezen welke versie van dit programma je wilt gebruiken. Download het bestand nu en volg onze installatie-instructies.

Step 01: Om YouTube en MicroG op je Android-smartphone te installeren, moet je beide APK-bestanden handmatig installeren. Zoek en klik op de gedownloade APK-bestanden door de bestandsbeheerder van je apparaat te openen. Zelfs nadat je het APK-bestand hebt geïnstalleerd, kun je de instelling inschakelen wanneer het je vraagt om onbekende bronnen toe te staan.

Step 02: Het installeren van de MicroG app is ook noodzakelijk, anders werkt YouTube Vanced mogelijk niet en moet je terugkeren naar het beginscherm. Het installatieproces zal enige tijd in beslag nemen. Ga na de installatie van beide apps naar de instellingen van de eerste MicroG-app en schakel de autostartfunctie in. Start vervolgens Vanced YT en geniet zonder problemen van alle inhoud. De meest recente versie van de app is gebaseerd op een officiële YouTube-update. Extra functies op je YouTube-account kun je ontgrendelen door je aan te melden met je Google-account.

Aanmelden bij uw Google-account op Vanced MicroG

Om YouTube-video’s te bekijken, moet je inloggen op je Google-account, omdat je dan video’s kunt bekijken die relevant zijn voor jouw interesses. Voorheen had je geen toegang tot je Google-account via andere YouTube-aanpassingen of applicaties van derden. Veel gebruikers vonden dit teleurstellend omdat er geen video’s werden weergegeven die waren gepubliceerd door de contentmakers van hun voorkeur en ook geen video’s die werden voorgesteld op basis van het Google-account.

Maar YouTube Vanced heeft dit probleem opgelost. Nu Youtube Vanced geïntegreerd is met Google, kun je het gebruiken. Dat betekent dat je toegang hebt tot alle kanalen en suggesties waarop je geabonneerd bent, precies zoals je zou doen als je de officiële app zou gebruiken.

Een toepassing bekend als MicroG wordt meegeleverd met YouTube Vanced. Met MicroG kan je snel inloggen op je Google-account. Daarna kun je met YouTube Vanced je Google-account gebruiken.

Frequently Asked Questions

Werkt YouTube Vanced nog in 2023?

Ja, YouTube Vanced werkt nog steeds in 2023. De populairste en handigste YouTube mod-toepassing van dit moment, YouTube Vanced, is gemaakt door XDA Senior Dev Master_T en biedt een paar extra functies waardoor het premium aanvoelt.

Is YouTube Vanced Free?

Ja, YouTube Vanced is helemaal gratis. Bovendien is deze app helemaal gratis en veilig te gebruiken zonder dat je een abonnement nodig hebt.

Is het legaal om Youtube Vanced APK te gebruiken?

Omdat Youtube Vanced APK de officiële Youtube app aanpast om functies toe te voegen die niet in het origineel zitten, is het gebruik ervan in strijd met de servicevoorwaarden van Youtube. Het is niet tegen de wet om de Youtube Vanced APK te gebruiken, maar er is wel een grijs gebied als het gaat om de legaliteit ervan.

Ondersteunt YouTube Vanced iOS?

Helaas is YouTube Vanced alleen toegankelijk voor Android-toestellen; als je het op iOS wilt installeren, is die optie momenteel niet beschikbaar.

Hoe Youtube Vanced APK updaten?

Het meest recente APK-bestand downloaden van onze website is vereist om Youtube Vanced APK te upgraden. Omdat we officieel YouTube Vanced. Na het eerdere installatieproces kun je de bijgewerkte versie op je apparaat installeren nadat je het hebt gedownload.

Conclusie

De officiële YouTube-app kan worden vervangen door de uitstekende YouTube Vanced APK. Deze biedt meer functies dan de standaard YouTube-app. Iedereen die YouTube gebruikt, wordt aangemoedigd om YouTube Vanced te downloaden en uit te proberen. Je zult er geen spijt van krijgen, daar zijn we zeker van.

Naast deze functies biedt YouTube Vanced ook achtergrondweergave en advertentieblokkering. Zolang de applicatie gedownload wordt van een betrouwbare bron, is het veilig om te gebruiken, ook al is de legaliteit ervan onduidelijk. We raden je aan om YouTube Vanced alleen van onze website te downloaden. Naast het aanbieden van veilige downloadbestanden, werken we de YouTube Vanced app regelmatig bij.